اطلاعات عمومی

برای بالا بردن اطلاعات عمومی خود این سایت را دنبال کنید

اطلاعات عمومی

برای بالا بردن اطلاعات عمومی خود این سایت را دنبال کنید

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

عمل پیکرتراشی

پیکر تراشی با هدف لاغری و کاهش سایز در نقاط مختلفی از بدن صورت می گیرد. این متد برای تغییر فرم اندام به صورت زود هنگام مورد استفاده قرار می گیرد. در پیکیر تراشی پزشک متخصص اقدام به تخلیه چربی ها کرده و فرم دلخواه فیزیک بدنی را برای مراجعین جراحی می کند.

پیکر تراشی چیست؟

پیکرتراشی یک عمل جراحی است، که در این روش افرادی که دچار چاقی موضعی هستند،میتواند با استفاده از عمل پیکرتراشی چربی های اضافه را از بین ببرند و به تناسب اندام مورد نظر خود برسد.

این عمل در بیشتر روش ها نیاز به بیهوشی ندارد و مراجعین به صورت سرپایی با ایجاد بی حسی موضعی، در بخش هایی از بدن جراحی خواهند شد. دوره ریکاوری معمولا تا یک هفته طول می کشد و بعد از آن هیچ یک از عوارض عمل جراحی در بیمار قابل مشاهده نیست. پیکر تراشی به چند روش انجام می شود که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.

پیکر تراشی شکم و پهلو

تجمع چربی ها بیشتر در نواحی شکم و پهلوها مشاهده می شود. عوامل بسیاری وجود دارد که موجب افزایش وزن خواهد شد. در این میان می توان به تغذیه نامناسب، کم تحرکی و مشکلات ژنتیکی اشاره کرد. این جراحی به افراد کمک می کند بدونه رژیم های غذایی سخت و دشوار و یا برنامه های ورزشی سنگین به اندام ایده آل خود دست پیدا کنند.

 

قبل از عمل پیکرتراشی

  • سابقه پزشکی خود را مرور کنید. آماده باشید تا به سوالات مربوط به شرایط پزشکی فعلی و گذشته پاسخ دهید. در مورد هر دارویی که مصرف می کنید یا اخیراً مصرف کرده اید و همچنین جراحی هایی که انجام داده اید صحبت کنید.
  • در صورت حساسیت به هر دارویی به پزشک خود اطلاع دهید. اگر میل شما به جراحی به کاهش وزن مربوط باشد، پزشک احتمالاً سوالات مفصلی در مورد افزایش و کاهش وزن شما خواهد پرسید.
  • معاینه بدنی انجام دهید. برای تعیین گزینه های درمانی شما، پزشک شکم شما را معاینه می کند. همچنین ممکن است از وضعیت شکم شما برای پرونده پزشکی عکس بگیرد.
  • درباره انتظارات خود بحث کنید. توضیح دهید که چرا می خواهید شکم برداشته شود، و از نظر ظاهر پس از انجام این روش به چه چیزهایی امیدوار هستید. اطمینان حاصل کنید که فواید و خطرات، از جمله اسکار را درک می کنید.

 

جراحی پیکر تراشی نسبت به روش لیپوساکشن

  • مکش چربی‌های اضافی بدن به صورت موضعی
  • ایجاد برش کوچک در ناحیه مورد نظر
  • استفاده از لوله کانول و دستگاه مکش برای خارج کردن چربی‌ها
  • چربی های خارج شده به این روش مناسب تزریق به نقاط دیگر بدن نیستند

اسکار پوستی در این نوع از عمل جراحی لاغری، بسیار کوچک است. چرا که صرفا با ایجاد دو سوراخ در نواحی مختلف بدن انجام می شود. حدود سه ماه لازم است تا نتیجه لیپوساکشن نمایان شود. مراجعین میبایست بعد از عمل نیز رژیم غذایی مناسب داشته باشند و ورزش را در برنامه های خود قرار دهند تا از بازگشت چربی در نواحی شکمی جلوگیری شود.

لاغری با لیپو ویرز

لیپو ویرز یک عمل زیبایی برای از بین بردن چربی بدن است. این روش برای اولین بار در سال 2006 مورد استفاده قرار گرفت و از آن زمان پیشرفت های مختلفی در انواع آن حاصل شد. در روش مکش لیپو لیزر، از لیزر برای تجزیه چربی قبل از خارج شدن از بدن استفاده می شود و نیاز به مکش شدید کاهش می یابد.

این روش به طور معمول پذیرفته شده و برای از بین بردن بافت چربی ناخواسته استفاده شده است و ادعا می شود به همان اندازه لیپوساکشن سنتی بدون اقامت در بیمارستان موثر است. لیپو لیزر بر این اساس به بیماران عرضه می شود که راهی سریع و موثر برای خلاص شدن از شر چاقی ناخواسته باشد.

این متد یک روش تهاجمی بوده و اثرات آن دائمی است. زیرا سلول های چربی توسط اشعه لیزر غیرفعال می شوند و آنها دیگر قادر به ذخیره چربی نخواهند بود. یکی از مزایای معمول لیزر لیپو بهبود سریع بیمار است. برخی از کلینیک ها توصیه می کنند که شما ظرف دو روز به روال عادی زندگی خود برگردید.

علی رغم این یافته ها، برخی از پزشکان تمایلی به پذیرش لیزر لیپو ندارند و دلیل آن را طولانی تر بودن مراحل، افزایش خطر واکنش های جانبی و فقدان شواهد برای برتری نسبت به لیپوساکشن سنتی عنوان می کنند.

دو روش برای عمل پیکر تراشی به روش لیپولیز وجود دارد

  • استفاده از لیزر و امواج اولتراسونیک به صورت موضعی در نواحی مختلف بدن
  • تزریق مایع چربی سوز به واسطه ایجاد یک برش در بدن و خارج شدن چربی از طریق کبد

در این روش نیز چربی ها کیفیت لازم را جهت تزریق به نقاط دیگر بدن ندارند. مقدار مایع بر اساس شرایط فیزیکی افراد و میزان اضافه وزن، با تشخیص پزشک تعیین می گردد.

جراحی پیکر تراشی شکم با روش ابدومینوپلاستی

  • تجمع مایعات در زیر پوست (سروما)

لوله های تخلیه پس از جراحی در جای خود می توانند به کاهش خطر مایعات اضافی کمک کنند. همچنین ممکن است پزشک با استفاده از سوزن و سرنگ مایعات را خارج کند.

  • بهبود دیر هنگام زخم

گاهی اوقات نواحی بدن در امتداد خط برش بسیار اندک ترمیم می شوند یا شروع به جدا شدن می کنند. برای جلوگیری از عفونت ممکن است در حین و بعد از جراحی به شما آنتی بیوتیک تجویز شود. جای زخم و شکاف در برخی مواقع دائمی است، اما در امتداد خط بیکینی که به راحتی پنهان می شود قرار می گیرد. طول و دید اسکار در افراد مختلف متفاوت است.

  • آسیب بافتی یا مرگ

بافت چربی در اعماق پوست شما در ناحیه شکم آسیب می بیند یا می میرد. سیگار کشیدن این خطر را افزایش می دهد. بسته به اندازه ناحیه، ممکن است بافت به خودی خود بهبود یابد یا به یک روش جراحی ترمیمی نیاز داشته باشد.

  • تغییر در احساس پوست

جابجایی مجدد بافت های شکمی به ندرت می تواند بر روی اعصاب ناحیه شکم و در ران های فوقانی تأثیر بگذارد. به احتمال زیاد کاهش احساس یا بی حسی را تجربه خواهید کرد. این اتفاق معمولا در ماه های بعد از عمل کاهش می یابد. مانند هر نوع عمل جراحی دیگر جمع شدن شکم خطر خونریزی، عفونت و واکنش نامطلوب به بیهوشی را به دنبال دارد.

  1. بیمار درحین عمل کاملا بیهوش است
  2. دو برش در ۲ بخش مختلف بدن با فاصه مناسب ایجاد خواهد شد
  3. یک برش در ناحیه لگن تا نزدیکی ناحیه تناسلی و برش دیگر در مرکز شکم در بالای ناف
  4. پوست شل و افتاده ناحیه مورد نظر برش داده می شود و از روی عضله کنار زده می شود
  5. در نهایت پوست دو طرف به یکدیگر بخیه زده می شود

عمل پیکر تراشی به چه کسانی توصیه می شود؟

  • افرادی که توانایی تحمل رژیم های سخت و طولانی غذایی را ندارند
  • کسانی که مشکلات مفصلی دارند و توانایی ورزش کردن را ندارند
  • اشخاصی که در دوره نقاهت بیماری به سر می بردند و به جهت کم تحرکی دچار چاقی شده اند
  • افرادی که از بیماری افسرده رنج میبرند و پس از درمان از وضعیت فیزیکی خود رضایت ندارند

منبع :

https://draliasgharsalahi.com/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DB%8C/

 

 

  • حمید معبودی
  • ۰
  • ۰

ویزر لیپو چیست؟

داشتن تناسب اندام و حفظ آن خواسته هریک از ماست. بسیاری از ما تابحال سراغ رژیم‌های غذایی و روش‌های گوناگون لاغری رفته‌ایم که بعد از مدتی از انجام آن دست کشیده‌ایم. یکی از روش‌های جدید لاغری و پیکرتراشی ویزر لیپو است. شاید نام ویزرلیپو را شنیده باشید، اما از جزییات آن اطلاعی نداشته باشید. در این مقاله به معرفی روش ویزرلیپو، مزایا، هزینه و عوارض آن می‌پردازیم.

ویزر لیپو چیست؟

ویزر لیپو یکی از روش‌های پیکرتراشی است. در این روش از ارتعاش امواج اولتراسوند برای کوچک کردن و سپس خارج کردن چربی‌ها استفاده می‌شود. اگر نمی‌دانید امواج اولتراسوند چیست، باید گفت امواج صوتی بی‌خطری که در سونوگرافی‌ها نیز اساس کار هستند. این امواج به درون بدن فرد هدایت می‌شوند و با ارتعاش خود چربی‌های بدن را کوچک می‌کنند. بعد از مایع سازی و کوچک‌کردن چربی‌ها آن‌ها را با سوزن مخصوص خارج می‌کنند. به دلیل کم‌خطر بودن امواج اولتراسوند سلول‌های چربی آسیب نمی‌بینند و پس از خروج هنوز زنده می‌مانند.

از ویزر لیپو برای کوچک کردن کدام قسمت‌های بدن استفاده می‌شود؟

به طور معمول قسمت‌هایی که رسوبات سرسخت چربی در آن‌ها تجمع پیدا کرده مانند شکم، ران و قسمت زیر بازوها بهتر به ویزرلیپو جواب می‌دهند. با این‌ حال ویزر لیپو روی مناطق حساس‌تری همچون گردن و غبعب نیز به خوبی عمل کرده‌ است. به طور کلی مناطق زیر می‌توانند تحت انجام ویزرلیپو قرار بگیرند:

  • گردن و چانه
  • قسمت زیر بازوها
  • قفسه سینه
  • شکم
  • ران‌ها
  • باسن
  • زانو و مچ پا

 نکته مهم این است که در روش ویزر لیپو علاوه بر خارج‌سازی چربی‌ها انتقال آن‌ها بین بافت‌های مختلف بدن نیز ممکن است. مثلا می‌توان چربی‌ها را از بافت پرچربی به بافت‌های لاغر و کوچک‌تر انتقال داد. این روش برای کسانی که می‌خواهند اندازه بافت مورد نظر خود را یک تا دو سایزکاهش دهند بسیار مناسب است.

چه کسانی می‌توانند ویزر لیپو انجام دهند؟

از انجایی که ریسک عمل ویزر لیپو از سایر روش‌های لیپوساکشن کمتر است، برای افراد بیشتری قابل انجام است. همه کسانی که فکر می‌کنند، قسمت خاصی از بدنشان نیازمند کوچک شدن و حذف چربی‌ است، می‌توانند کاندید انجام ویزر لیپو باشند. قسمت‌هایی از بدن که به رژیم‌های لاغری و ورزش کردن جواب نمی‌دهند با ویزر لیپو قابل کوچک شدن هستند اما ویزرلیپو برای درمان چاقی‌های مفرط روش ایده‌آلی نیست و معمولا برگشت‌پذیر است. اگرچه انجام عمل ویزرلیپو محدودیت سنی ندارد، اما عموما برای افردا حدود سی تا چهل ساله به نتایج بهتری می‌رسد.

مزیت‌های روش ویزرلیپو

  1. نسبت به لیپوساکشن سنتی هنگام خارج سازی چربی به بافت‌های مجاور آسیب کمتری وارد می‌کند.
  2. نیاز به برش‌های جزیی دارد و بدون نیاز به بخیه زخم‌های کمتری ایجاد می‌کند.
  3. احتمال ایجاد عفونت، کبودی و ورم در ویزر لیپو کمتر است.
  4. زمان بهبودی فرد بسیار کوتاه‌تر است.
  5. با توجه به هدف‌گیری چربی، احتمال آسیب به عروق و اعصاب مجاور چربی کمتر است.
  6. می‌تواند بافت‌های دچار سلولیت را از بین ببرد‌.
  7. بافت پس از ویزرلیپو دچار شل شدگی نمی‌شود بلکه سفت‌تر می‌شود.
  8. درد و عارضه کمتری ایجاد می‌کند.

انجام ویزر لیپو برای چه کسانی ممنوع است؟

خانم‌های باردار و یا شیرده نمی‌توانند عمل ویزرلیپو داشته باشند، اما پس از اتمام دوران شیردهی

می‌توانند به جراح مراجعه کرده و تحت جراحی قرار بگیرند.

کسانی که به بیماری‌های قلبی-عروقی مبتلا هستند، به هیچ وجه نباید ریسک هیچ‌گونه جراحی غیرضروری را بپدیرند.

افراد دیابتیک نیز جزو گرو‌ه‌های پرخطر هستند. ایجاد زخم و التهاب در بدن این افراد می‌تواند خطرات زیادی ایجاد کند.

کسانی که به بیماری‌های خونی و اختلالات انعقادی مبتلا هستند. همچنین کسانی که  داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند، نباید تحت جراحی ویزر لیپو قرار بگیرند.

کسانی که بیماری تنفسی مانند آسم و … دارند، نباید ویزرلیپو کنند، زیرا تزریق ماده بی‌حسی می‌تواند سبب حساسیت و مشکلات تنفسی شود.

اقدامات پیش از انجام ویزرلیپو

همانند هر نوع جراحی دیگری، پیش از انجام ویزرلیپو لازم است یک آزمایش خون کامل بدهید. پزشک حتما پیش از عمل شما را معاینه فیزیکی و بالینی خواهد کرد. جراح در طول این معاینات سوالاتی از شما می‌پرسد که لازم است با دقت تمام به آن‌ها پاسخ دهید.

سابقه انجام هرگونه عمل جراحی را به پزشکتان اطلاع دهید.

سابقه ابتلا خود و خانواده‌تان به هرنوع بیماری از جمله فشارخون، دیابت، تیرویید، بیماری‌های قلبی-عروقی،کلیوی و کبد را به پزشکتان گزارش دهید.

پزشک را در جریان حساسیت‌های دارویی و غذایی خود قرار دهید. اگر به مصرف داروهایی مثل پنی‌سیلین و … حساسیت دارید، لازم است پزشک بیهوشی نیز در جریان قرار گیرد.

در صورتی که داروی خاصی مصرف می‌کنید، نوع دارو را به پزشک بگویید. لازم است مصرف بعضی داروها را پیش از عمل متوقف کنید. مثلا داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، وارفارین و…

هرگونه اعتیاد به سیگار، الکل، توتون و عادات غذایی و رفتاری خود را به پزشک اطلاع دهید.

پیش از انجام ویزر لیپو پزشک متخصص یک طرح کامل از بافت‌های تحت جراحی ترسیم می‌کند که در مورد آن با شما صحبت خواهد کرد.

 چهت اصلاع بیشتر درباره عمل ویزر لیپو میتوانید اینجا کیک کنید.

منبع : draliasgharsalahi.com

  • حمید معبودی